Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Златни плакети за Факултета по журналистика и масова комуникация

   
Златни плакети за Факултета по журналистика и масова комуникация

В края на миналата седмица Съюзът на българските журналисти връчи годишните си награди за 2010-2011 г. Наградите се дават за публикации, предавания и обществено значими прояви на журналисти през периода от 1 октомври 2010 г. до 1 октомври 2011 г.

Със Златен плакет на СБЖ в категорията "Електронен сайт" беше отличено онлайн изданието за анализи, изследвания и критика на медиите, връзките с обществеността и рекламата Newmedia21.eu, създадено от колектив от Катедра на ЮНЕСКО "Комуникация и връзки с обществеността" на Факултета по журналистика и масова комуникация и ВТУ "Св. св. Кирил и Методий". Наградата беше получена от доц. д-р Теодора Петрова, декан на ФЖМК, и доц. д-р Маргарита Пешева от ВТУ.

Със Златен плакет на СБЖ в категория "Книги" беше наградено изданието "Америка - социалният тропик" (ИК "Сиела") на проф. дфн Милко Петров от ФЖМК.

Златен плакет спечели и ръководеното от проф. д-р Любомир Стойков от ФЖМК онлайн издание media-journal.info (УНСС).

В категориите "Електронни медии" и "Печат" със Златно перо бяха наградени съответно възпитаниците на ФЖМК д-р Бойко Василев (БНТ) и Къдринка Къдринова (сп. "Тема"). Всички награди могат да се видят на сайта на СБЖ.

Коментари

Влез, за да коментираш.