Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / "Живи Места"

   
"Живи Места"

Снимка: http://artmospheric.org

Софийски университет „Св. Климент Охридски” и Университетски клуб за екология и устойчиво развитие „UNECO” организират презентация на мрежата от еко центрове по съвместната инициатива.

Мрежата от еко центрове "Живи Места" се роди през ноември 2009г. от желанието на тези центрове да споделят ресурси, умения и практики за устойчив начин на живот както помежду си, така и със заинтересованите млади хора на България.

Екоцентровете, в които ще се проведат семинари, са:

Гудевица (НЧ Бъдеще сега), Костилково (Селище Зелено училище), Шипка (Пермашип), Ковачевци (Сдружение За земята), Беглика (Байкария), Езерец (ОЦОСУР Варна)

Всеки екоцентър ще може да поеме за своя семинар до 15 души, на които осигуряваме пътни разноски и храна. Настаняването е на палатков лагер (всеки си носи палатката). При желание и предварителна заявка, на някои от местата може да се осигури нощуване в къщи срещу заплащане.

По същото време тече присъствие на Живи Места на Зелени дни (7-15 април) пред Народния театър. При желание, след лекцията студентите ще могат да се запознаят на място с хората и някои от интересните практики на Живи Места.

Презентацията ще се проведе на 14 април от 17:00 в Информационно-рекламен център на Софийски университет „Св. Климент Охридски”.

 

 

 

Коментари

Влез, за да коментираш.