Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Тържествено връчване на дипломите на студентите от Факултета по журналистика и масова комуникация.

   
Тържествено връчване на дипломите на студентите от Факултета по журналистика и масова комуникация.

Днес в 11:00 часа официално бяха връчени дипломите на студентите от ОКС „бакалавър” и „магистър” от Факултета по журналистика и масова комуникация.

Деканът на Факултета по журналистика и масова комуникация доц. д-р Теодора Петрова откри официалната церемония. Непосредствено преди церемонията в Зала 2 на Ректората преподаватели и представители на медийната индустрия се събраха, за да тръгнат заедно към Аулата и да направят своеобразен мост между Университета и Медийния пазар. Сред официалните гости бяха г-жа Мая Василева – изпълнителен директор на Асоциацията на телевизионните продуценти, г-н Валери Тодоров - генерален директор на БНР и г-н Любомир Аламанов – управляващ директор на APRA Porter Novelli и член на управителния съвет на Българската асоциация на ПР агенциите. В разговор с представители на Центъра за кариерно развитие на Софийски университет г-н Аламанов сподели, че кадрите на Факултета по журналистика и масови комуникации са изключително креативни в работата си и ще се радва в бъдеще да се работи за по-тясно сътрудничество в областта на ПР и да се върви към изготвяне на съвместни учебни планове с оглед повишаването на практическата подготовка на студентите.

Проф. дин Иван Илчев – ректор на Софийски университет „Св. Климент Охридски“, обяви випуск 2011-2012 година за завършил и поздрави колегите от Факултета по журналистика и масова комуникация, за това, че въпреки недостатъчното финансиране подготвят кадри на европейско равнище.

Видео-материал от събитието можете да видите тук.

Коментари

Влез, за да коментираш.