Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Студентски съвет с нов заместник-председател и председател на комисията по образование и с нов председател на комисията по култура

   
Студентски съвет с нов заместник-председател и председател на комисията по образование и с нов председател на комисията по култура

На 02 декември на редовно Общо събрание с единодушно съгласие Студентски съвет избра Людмил Миланов от Стопански факултет да заеме отговорната длъжност – Заместник- председател на Студентски съвет и Председател на комисията по образование в Студентски съвет.

С дейността си в Съвета до момента Людмил се е доказал като способен човек, който умее да намира правилните решения на наболели проблеми и да предлага ефективни методи за по-добри резултати от дейностите им.

Методия Секуловски от Медицински факултет бе предложен и избран също с единодушие от Студентски съвет за Председател на комисия по културата. През новата академична година Методия ще работи за разнообразяване на проектите с цел културно обогатяване на студентите.

Източник: http://students.uni-sofia.bg

Коментари

Влез, за да коментираш.