Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / SIStory

   
SIStory

Start It Smart ви представя старата поредица от събития с ново име – SIStory (Successful Inspirational Story). На 25-ти септември, от 19:00 в Аулата на Софийски университет “Св. Климент Охридски” ще си говорим на тема: По-трудно ли е да си предприемач в България, в сравнение с другите страни?

Лекторът ще бъде небезизвестният Христо Попов, който разширява понятието “сериен предприемач”.

Христо Попов има повече от 17 години опит в продажби, маркетинг и мениджмънт като: Член на Scenario Planning Team в Shell International; Оперативен директор в Shell Bulgaria; Генерален Мениджър в Shell Taiwan, Оперативен директор Бизнес развитие SAB Mille, Генерален мениджър Inter snack Bulgaria.

Христо Попов е основател на 31 компании в сферата на търговията, бързо оборотните стоки, недвижимите имоти, Интернет търговия и др. През последните 10 години е осъществил над 90 сделки с недвижими имоти, менажирал е 8 сливания и е извършил 3 успешни продажби на компании.

Той е Магистър по Международни икономически отношения, София; Магистър по Бизнес администрация, Кеймбридж, Великобритания. Притежава образователни степени от Harvard Business School, London Business School, Сингапур, Чикаго и др. Член е на YPO и председател на Great European Chapter.

В момента е изпълнителен директор на 100% Think Fresh.