Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / С благодарности

   
С благодарности

Снимка: http://holisticabg.com

Студентката от СУ „Св. Кл. Охридски”, специалност „Биология”, Нели Неделчева, допринесе с активно участие, личен пример и подкрепа на дейностите по проект „Слушайте детето – подобряване на превенцията и достъпа до услуги на деца и подрастващи, експериментиращи и употребяващи наркотични вещества”.

Проектът е финансиран със средства от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство.

Д-р Цвета Райчева, директор на Националния център по наркомании, изказа специални благодарности на нашата студентка за оказаното съдействие.

Със своето участие в Екстрийм парти & Фото изложба „Слушайте детето”, проведени на 16 април 2011 г., Нели Неделчева допринася за популяризиране на работата на Дневния консултативен център за деца, юноши и родители към Превантивно-информационния център по проблемите на наркоманиите – София, изграден по проект „Слушайте детето”.

Центърът е открит в град София, на адрес: бул. „Сливница” №212, вх. Г, партер. Той осигурява специализирани услуги и консултации, както на деца и подрастващи, експериментиращи и употребяващи наркотични вещества, така и на техните родители и семейства.