Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Психологична и психотерапевтична работа с деца със специални образователни потребности

   
Психологична и психотерапевтична работа с деца със специални образователни потребности

На 25 октомври от 09:00 часа ще се проведе семинар на тема „Психологична и психотерапевтична работа с деца със специални образователни потребности – практики и перспективи”.

Семинарът се организира от катедра „Обща, експериментална и генетична психология” към Философски факултет. Официален гост ще бъде заместник-министърът на Министерство на образованието, младежта и науката – Милена Дамянова.

В панела „Психологични интервенции при деца със СОП: потребности, опит и перспективи” участие ще вземат: доц. Емилия Алексиева – доктор по психология, преподавател в Софийски университет, Истилияна Стойнова – директор на Ресурсен център за подпомагане на интегрираното обучение и възпитание на деца и ученици със СОП, Ива Бонева – изпълнителен директор на Центъра за приобщаващо образование, Радка Цонкова – психолог, ръководител екип в детски терапевтичен център „Слънчице” и Николай Николов – доктор по психология, директор „Изследвания и развитие” в ОС България.

След кратка кафе пауза ще се проведе и дискусия с модератор Светла Проданова – докторант в Софийски университет „Св. Климент Охридски”.

25 октомври – 09:00, Зала 1, Ректорат

Коментари

Влез, за да коментираш.