Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Проф. д-р Елена Русинова и доц. Драган Немцов от ФНПП получиха Почетен знак на СУ със синя лента

   
Проф. д-р Елена Русинова и доц. Драган Немцов от ФНПП получиха Почетен знак на СУ със синя лента

Отличията бяха връчени от зам.-ректора на СУ проф. дпн Албена Чавдарова във Факултета по начална и предучилищна педагогика.

За изключителни заслуги в областта на предучилищната педагогика като преподавател и изтъкнат учен и по случай 70-годишния юбилей Академическият съвет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ удостои с Почетен знак на Софийския университет със синя лента проф. д-р Елена Русинова.

С високото отличие бе награден и доц. Драган Немцов за изключителните му заслуги в областта на педагогиката на изобразителното изкуство като преподавател, художник и учен.

Наградите бяха връчени от зам.-ректора на СУ проф. дпн Албена Чавдарова във Факултета по начална и предучилищна педагогика. Поздравителен адрес и благодарност за работата на своите колеги поднесе и деканът на факултета проф. д-р Димитър Гюров.

Проф. д-р Русинова благодари за високата чест и изрази силната си привързаност към Университета и към колегите си.

Вместо благодарствено слово доц. Немцов подари на факултета своя благодарствена картина и подчерта, че високата награда е признание за работата на всички негови колеги.

 

fnpp_2

 

 

fnpp_3