Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Първокурсници, елате и вие!

   
Първокурсници, елате и вие!

През настоящата учебна 2012-2013 година Департаментът по спорт предлага различни инициативи за студентите, преподавателите и служителите на Софийски университет и техните деца.

Усилията на специалистите от Департамента по спорт, приятелите - бивши и настоящи възпитаници на Университета са насочени към осъществяване мисията - изграждане на здрави, жизнерадостни и интелигентни хора, отговорни, честни и борбени.

От 20 до 28 август предстои записване за летния спортен лагер в университетската база в Лозенец, който ще се проведе от 04 до 14 септември 2012 година. Може да се запишете в 120 стая в Ректората, Департамент по спорт.

В рамките на подготвителния спортен лагер се провеждат организирано обучение и усъвършенстване в различни спортни дисциплини - плуване, сърф, тенис, волейбол, футбол, атлетика, джудо. По време на лагера от 6 до 9 септември ще се състои и традиционният Международен студентски турнир по плажен волейбол, организиран от преподавателите по спорт на Департамента в СУ "Св. Климент Охридски" и ВК "Софийски университет". Тази година за първи път ще се проведе студентски турнир по плажен тенис от 10 до 11 септември.

Заявка за участие в спортен лагер.

Заявките може да изпращате на адрес sport_su@abv.bg.

Коментари

Влез, за да коментираш.