Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Първо място, златни медали и купа за отбора на Софийски университет „Св.Климент Охридски”

   
Първо място, златни медали и купа за отбора на Софийски университет „Св.Климент Охридски”

Снимка: http://gong.bg

Първо място, златни медали и купа заслужи отборът на Софийски университет „Св.Климент Охридски” на приключилия тридневен международен студентски турнир по плажен волейбол.

Третото издание на надпреварата организирана от Департамента по спорт и волейболния клуб на Софийския университет предложи много емоции не само на плажния корт. На пясъка се изви и дълго хоро от участници и танцьори от фолклорен ансамбъл. Имаше и конкурс за мажоретки. Гостите и участници от Ливан, сред които и представителите на университета „Сейнт Джоунс” в Бейрут пък поздравиха останалите с бедуински танц с чалми. В празника се включиха и шестте момчета от румънския Политехникум.

Общо 52-ма студенти взеха участие в турнира с директор Петър Колев, който се проведе между Китен и Царево. От 8-те женски двойки на първо място завършиха студентките от СУ - Теодора Енчева и Даниела Ташева. Сребърните медали отидоха при колежките им с име „Копчетата” Мая Айдемирска и Нина Ботева. Трети остана първият тим на СУ Биляна Драмлийска и Стилия Баракова. За MVP при жените треньорите определиха Теодора Енчева.

Източник: http://gong.bg

Коментари

Влез, за да коментираш.