Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Първият етап на “Изграждане и развитие на европейска студентска телевизионна мрежа” завърши успешно за АМТВ

   
Първият етап на “Изграждане и развитие на европейска студентска телевизионна мрежа” завърши успешно за АМТВ

Екипът на национална университетска телевизия „Алма матер” има удоволствието да Ви покани на пърформънс по случай успешното завършване на първия етап на проекта “Изграждане и развитие на европейска студентска телевизионна мрежа” по програма „Младежта в действие” на Европейската комисия.

Събитието ще се състои на 27.10.2010 г., сряда, от 18 часа в „Огледалната зала” и фоайето на Софийски Университет „Св. Климент Охридски” (вход откъм улица „Шипка”).

По време на пърформънса ще Ви представим четирите мултикултурни предавания, заснети в България и Франция от студенти и осъществени заедно с нашите партньори от Висшите училища по журналистика и аудиовизия в Париж и Лил – Франция. Ще се запознаете с екипите на предавания „Ателие” и „Ку-Ку: Презареждане”. На събитието ще отбележим също старта на „Златен фонд” по инициатива на АМТВ и младежки НПО.

За нас ще бъде чест да отпразнуваме с Вас първия осъществен в България европейски проект за обмен на журналистически опит в практиката между студенти!

Коментари

Влез, за да коментираш.