Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Обмен на добри практики в социалната работа с деца и семейства

   
Обмен на добри практики в социалната работа с деца и семейства

Снимка: http://cornucopiaindia.com

Имаме удоволствието да Ви поканим да присъствате на международна работна среща в рамките на проект „Обмен на добри практики в социалната работа с деца и семейства”, на която ще бъдат представен опита в тази област в нашата страна.

Основната цел на инициативата е да повиши качеството на практическото и теоретическо обучение на студентите в бакалавърските програми на специалности Педагогика и Социални дейности. За нейното постигане са предвидени различни дейности като представяне на работата с деца и семейства и обмяна на опит и качествени практики между професионалисти, работещи в системата за защита на детето в България, Русия, Словакия и Полша. Реализирането на практическите познания ще се осъществи чрез работа със случаи.

Участници в проекта са Софийски университет „Св. Климент Охридски“, Подляската академия в Седлце, Педагогическия университет „Л. Н. Толстой“ в гр. Тула, Факултет Педагогика, Университет „Я. А. Коменски“, Братислава и редица правителствени и неправителствени организации от всички партниращи си страни, работещи в системата за закрила на деца и семейства.

Срещата ще се проведе на 18 октомври 2010 г. от 15:00 часа в Конферентната зала на СУ „Св. Климент Охридски”.

Коментари

Влез, за да коментираш.