Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Коледен турнир по волейбол

   
Коледен турнир по волейбол

Коледен турнир по волейбол по смесени тройки за студентите на Софийски университет “Св. Климент Охридски” се проведе във волейболната зала на Биологическия факултет.

Мероприятието, в което взеха участие 11 отбора, разпределени в 4 групи, бе организирано от Студентски съвет и Департамента по спорт.

След мачове в групите, отборите с по две победи отидоха на полуфинали. В първата част топката си подаваха “Шинигами” и “Рио”, чийто мач завърши с тайбрек и 2:1 за “Рио. В другия полуфинал участие взеха “Цайтгайст” и “Терца майорна”. Техният мач също завърши с резултат 2:1 в полза на “Терца майорна”.
Така на финала сили мериха отборите на “Рио” и “Терца майорна”. След оспорвана игра обаче “Терца майорна” надделя с 2:1.

Медали, топка за волейбол, грамоти и купа бяха връчени от председателя на Студентския спортен клуб “Академик” г-н Людмил Симов на отбора, заел второ място в надпреварата. Това са Михаил и Николай Атанасови и Катерина Гианакополу от “Рио”. Шампионите от “Терца майорна” в състав Ивайла Димитрова, Иван Душков и Александър Рашков пък бяха наградени от Председателя на Студентски съвет г-ца Антоанета Георгиева. За всички взели участие в двудневния турнир бяха осигурени и грамоти за участие. Тe бяха връчени от Председателя на комисията по спорт в Студентски съвет и един от главните инициатори на събитието - г-ца Кристина Тончева.

Коментари

Влез, за да коментираш.