Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Идеите – това сме ние

   
Идеите – това сме ние

С официална церемония в Аулата започна дискусионният форум „Идеите – това сме ние“, организиран от Бизнес клуб към Софийски университет „Св. Климент Охридски“.

Събитието се финансира по Национална програма за младежта на Националния център за европейски младежки програми и инициативи.

В рамките на форума присъстват над 130 български студенти от университети в страната и чужбина. Те имат възможността не само да се срещнат с други млади, амбициозни българи, но и да разговарят лично с известни експерти в различни области. Обменът на знания, опит и свежи идеи се стреми към разгръщането на целия потенциал, който България притежава в лицето на своите студенти. Участието във форума не се изчерпва само с обсъждането на актуални теми и предизвикателства за българското общество. Много по-ключова цел е планирането и реализирането на конкретни инициативи, както и създаването на мрежа от партньори за бъдещи граждански проекти. С помощта на гост-лекторите ще бъде предложена възможността за провеждането на интригуващи стажове за най-активните участници.

Коментари

Влез, за да коментираш.