Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Хакване на хакерите

   
Хакване на хакерите

Топ инструкторът по информационна сигурност и сертифициран етичен хакер Шон Хана ще направи демонстрации на хакерски атаки в реално време и ще разкрие причините за успеха на тези атаки на 7-ми юни от 18:30 ч. в Аулата на СУ„Св. Климент Охридски“.

В хакване на хакерите Шон ще покаже колко лесно атакуващият може да получи достъп до клиентска система, свързана в безжична мрежа, и как се създава фишинг копие на реален сайт, чрез което хакерът може да поеме контрола над машината на потребителя или да открадне пароли на банкови и кредитни карти.
Hack the Hackers се организира от учебния център New Horizons Bulgaria – акредитиран партньор за България на международната организация по информационна сигурност EC-Council и официален доставчик на обучения за сертифицирани етични хакери и следователи на цифрови престъпления по програмите на EC-Council за сертифицирани етични хакери (CEH) и Computer Hacking Forensics Investigator (CHFI).
Сертификатът Certified Ethical Hacker (CEH) валидира познанията на даден специалист в областта на мрежовата сигурност и методите на етично хакерство. Сертифицираният етичен хакер е професионалист, който знае как да открива слабите места и уязвимостите на системите и умее да използва същите инструменти, с които си служат хакерите. CEH е обучен да мисли и действа като хакер, за да предотвратява бъдещи атаки.
Благодарение на партньорската подкрепа на EC-Council и на Факултета по математика и информатика на Софийски университет тази година Hack the Hackers се провежда без такса за участие, за да бъде достъпен за максимално широка аудитория. За събитието вече са регистрирани над 300 специалисти по информационна сигурност, ИТ специалисти, ИТ мениджъри, уеб администратори, разработчици, студенти и др.
Поради запълване капацитета на залата е отворена регистрация за онлайн участие. За повече информация и регистрация: http://newhorizons.bg/hackthehackers/

Коментари

Влез, за да коментираш.