Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / До 10.01.2014 г. е срокът за изтегляне на проектите за реконструкция на зала „Яйцето“

   
До 10.01.2014 г. е срокът за изтегляне на проектите за реконструкция на зала „Яйцето“

Уважаеми участници в архитектурния конкурс за идеен проект за реконструкция на зала „Яйцето”, в предишно официално съобщение на ръководството на Софийския университет беше обявено, че за съжаление се налага първият конкурс за реконструкция на „Яйцето” да бъде преобявен, този път като конкурс по ЗОП и бяха обяснени и причините за това.

Ректорското ръководство и ръководителят на проекта поднесоха своите официални извинения на участниците. Те бяха помолени да приемат обратно своите неразпечатани проекти по първия конкурс (анонимността е запазена), за да могат, ако желаят, да се явят на втория. Последният ще бъде обявен веднага след като всички участници от първия конкурс изтеглят своите проекти.

За целта ръководството на СУ обяви специална среща на 2 декември 2013 г., на която за съжаление се появиха само някои от архитектурните колективи, така че част от проектите все още очакват да бъдат получени от своите автори.

Още веднъж се обръщаме към вас с молба да потърсите своите проекти колкото е възможно по-скоро, за да стане възможно своевременното обявяване на втория конкурс. Проектите могат да бъдат получени срещу входящ номер и подписване на предавателно-приемателен протокол в ст. 13 на Ректората, отдел „Стопански“, инж. Славея Юрукова. Заповядайте в работното време между 9:00-12:00 и 13:00 – 17:00, всеки ден, от понеделник до петък. Носете непременно входящите номера, които сте получили при предаването на проектите.

Ръководството на Софийския университет се надява всички проекти да бъдат изтеглени обратно до 10 януари 2014. За въпроси и уточнения можете да се обърнете към ръководителя на проекта проф. Александър Кьосев (мобилен телефон 0894 35 17 53, електронна поща akiossev@gmail.com).