Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Деяна Костадинова благодари на СУ за участието в инициативата “OpenEDU 2013 – Училище за живота”

   
Деяна Костадинова благодари на СУ за участието в инициативата “OpenEDU 2013 – Училище за живота”

„Участието на СУ „Св. Климент Охридски” е било от изключителна полза за учениците, които са имали възможност не просто да видят оперативната Ви дейност, но да се запознаят с вас като хора, да се докоснат до работната среда, да видят как се прилагат в практиката предметите, които учат в училище, и преди всичко да се вдъхновят да преследват своите академични и професионални цели”, се казва в писмото.

Така нашите деца се запознаха с дейността на успели хора в България, за да се вдъхновят от тях и да повярват в собственото си развитие тук, в родината. Благодаря Ви за подкрепата, на която ще разчитам и в бъдеще, за да дадем заедно възможности за по-пълноценно развитие на нашите деца”, завършва писмото си Деяна Костадинова, заместник министър-председател и министър на труда и социалната политика от служебното правителство.

Деяна Костадинова изказа своята благодарност и на режисьора Николай Георгиев и на хореографа Петя Йосифова за това, че театър-лабораторията „@лма @лтер” е отворил вратите си за посещение на ученици. Благодари им за подкрепата и възможността учениците да получат ценни съвети за избора си на професия.