Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Благодарствено писмо

   
Благодарствено писмо

Снимка: www.moreto.net

Благодарствено писмо от името на Коста Базитов, заместник-кмет на Община Варна.

ДО
ПРОФ. ДИН ИВАН ИЛЧЕВ
РЕКТОР НА СУ"СВ.КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ"

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН РЕКТОР,

Приключи юбилейната национална конференция ХУМАНИЗЪМ И ПРАГМАТИЗЪМ В ОБРАЗОВАНИЕТО НА 21. ВЕК. За десети пореден път се проявиха активността и съпричастието на варненската образователна общност към проблемите на българското средно образование.

Един сериозен дебат, над 60 доклада и научни съобщения представиха постиженията, проблемите и възможните им решения, както за националната, така и за варненската образователна система.

Изказвам своята искрена благодарност за ангажираното включване на представителите от Вашия университет проф. дпн Владимир Радулов, проф. дпн Яна Рашева-Мерджанова и доц. Татяна Ангелова в заключителния етап на националния дебат за проектозакона за училищното образование и гфедучилищното възпитание и подготовка, за проявената активност в търсенето на ефективни пътища за социално партньорство и за откроената нужда от концептуална перспективност в грижата за децата на България.

Вярвам, че конференцията ХУМАНИЗЪМ И ПРАГМАТИЗЪМ В ОБРАЗОВАНИЕТОНА 21. ВЕК е добро начинание. Без да си затваряме очите за несъвършенствата му, да си пожелаем в следващите години по-добри поредни издания, защото наистина заедно можем повече.

С уважение:
Коста Базитов
зам.-кмет на Община Варна

 

 

Коментари

Влез, за да коментираш.