Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Академичният омнибус потегля отново във Факултета по журналистика и масова комуникация

   
Академичният омнибус потегля отново във Факултета по журналистика и масова комуникация

За пореден път потегля академичният омнибус във Факултета по журналистика и масова комуникация на Софийски университет „Св. Климент Охридски”.

В четвъртък, на 5 април, от 16:00 часа в аудитория 13 на ФЖМК омнибусът тръгва с представянето на националното социологическо изследване на агенция „Медиана” на тема „Медийното поведение на младежката аудитория в онлайн среда”, подготвено в рамките на подкрепения от МОМН проект на тема „Пресата в условията на интернет и новите медии”.
Следва запознаване с новата книга на д-р Иван Михалев, журналист от вестник „Капитал”, издадена в поредицата „Медии и цивилизации” под заглавието „Вестникът в епохата на интернет”.
Преди да слязат от омнибуса, присъстващите ще могат да разберат кои са от отличените сред многото достойни утвърдени и млади автори на електронното списание ”Медиите на 21 век”, спечелило златния плакет на Съюза на българските журналисти за 2011 г. за електронно научно издание заедно с електронното издание на УНСС „Медии и обществени комуникации”.
Преди да се разотидат окончателно, присъстващите ще могат да поздравят и други пътници, получили награди от институциите и житейската лотария в приятелска и подгрявана по подходящ начин атмосфера.

Коментари

Влез, за да коментираш.