Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Специалности / Магистърски програми / Новини от магистърска програма "Фасилити мениджмънт" / Студенти от магистърска програма „Фасилити мениджмънт“ посетиха Центъра за обучение на „Bosch Home Comfort Group“

   

07.06.2023

 

На 07 юни студенти от магистърска програма „Фасилити мениджмънт“ бяха на посещение в Центъра за обучение на „Bosch Home Comfort Group“. Центърът е оборудван с най-новите технологии и иновативни продукти и системи за отопление, за охлаждане и за топла вода.

Untitled design (1)

Лектор на събитието бе инж. Иван Любенов, HC/SEA-ASA, сервизен инженер, ръководител „Обучителна дейност“. Инж. Любенов представи пред студентите възможностите и техниката, която се предлага от компаниите, както и техните интелигентни и ефективни решения за отопление и за охлаждане на топла вода.

Лекцията на инж. Любенов предизвика голям интерес от страна на студентите, които имаха много въпроси относно техниката и възможностите за управлението ѝ.

Центърът за обучение „Bosch Home Comfort Group“ поставя нови стандарти за обучение в отоплителния бранш. Модерното помещение предлага чудесни възможности за провеждане на тестове, обучения и демонстрации на съоръженията. Оборудвано е с най-актуалната гама кондензни газови котли и термопомпи „Бош“.

Untitled design (2)