Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Специалности / Магистърски програми / Новини от магистърска програма "Енергийни пазари и услуги" / Гост-лекция на Питър Стайлс, член на Управителния съвет на Европейската федерация на енергийните търговци

   

27.04.2023

 

Национален или европейски подход за формулиране на политики за производство и доставка на енергия: какво работи в най-добрия интерес на икономиката, потребителите и околната среда?

 

Screenshot 2023-04-27 131504

На 04 май 2023г., четвъртък, от 11.00 до 12.30 часа в зала 401 Стопанският факултет на Софийски университет има удоволствието да Ви покани на гост-лекция, изнесена от г-н Питър Стайлс, член на Управителния съвет на Европейската федерация на енергийните трейдъри (EFET).

Господин Стайлс е собственик и директор на Stratos Energy Consulting. От 2000 г. той работи за разширяване на дейността на EFET в Източна Европа. Корпоративната му кариера, преди да основе Stratos Energy Consulting през 2002 г., обхваща проектна работа в петролния и газов сектор, развитие на проекти за изграждане на електроцентрали, управление на дейността на газовите тръбопроводи и полагането на основите през 1990-те години на първия независим паневропейски сегмент за търговия с електроенергия и газ. Питър е юрист по професия и е базиран в Кентърбъри, Англия.

Лекцията е отворена за студенти, алумни и партньори на Стопански факултет на Софийски университет. За повече информация може да се вържете с гл.ас.д-р Мария Трифонова, mgtrifonova@feb.uni-sofia.bg.