Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Welcome Week за всички първокурсници от Стопанския факултет

   

29.09.2023

 

За осма поредна година първокурсниците на Стопанския факултет имат възможност да се включат в Welcome Week – поредица от събития, улесняващи адаптирането им към академичния живот и успешния старт на обучението в университета.

Студентите ще могат да се включат в тиймбилдинг игри, срещи с успешни алумни на факултета, в търсене на съкровища, коктейли и още много други интересни инициативи.

Първите дни в университета винаги са изпълнени с палитра от емоции. Нека ги споделим заедно в рамките на Welcome Week, организиран от „Бизнес Клуб“ и официалните партньори на събитието OББ и ДЗИ.

Screenshot 2023-09-29 101500

Програмата за Welcome week е следната:

02.10.2023 г. Приветствена реч в Ректората и коктейл в Стопански факултет, организиран от Алумни клуба на Стопански факултет.

04.10.2023 г. от 16:00 до 18:00 часаTeam Building в София Тех парк, сграда „Инкубатор“, зала „The Venue“. Подготвили сме много награди, хапване и добро настроение.

05.10.2023 г. 16:30 часа„Treasure Hunt“ пред сградата на Стопанския факултет. С нашите партньори сме подготвили „Treasure Hunt“ - търсене на съкровища. Започваме пред Стопанския факултет, а търсенето продължава в цяла София. Оставяме в тайна точната локация на последната точка от търсенето. Ще има изненади по пътя, награди за най-бързите и много интересни факти, с които ще се запознаете. В края на търсенето на съкровища, ще се осъществи и кoктейл в сградата на ОББ, където ще има подготвени много подаръци и изненади.

06.10.2023 г. – 19:30 часа – „НеПарти“ в SUMMER ROCK'N'ROLLA SOFIA. Традиционното коктейл парти отворено за всички студенти на Стопански факултет.

Повече за Welcome Week vol.8 можете да научите тук.