Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Успешно завърши курсът за учители по предприемачество и икономически дисциплини, организиран от екип на катедра „Стопанско управление“

   

11.10.2023

 

Успешно завърши курсът за учители по предприемачество и икономически дисциплини, организиран от екип на катедра „Стопанско управление“. Обучението беше проведено в периода 6-8 октомври 2023 г. като част от политиката на Стопанския факултет да подпомага учителите в страната за повишаване на качеството на учебния процес.

Untitled design (13)

Част от отзивите на участниците в курса:

„Изключително ерудирани лектори! Много и разнообразни теми и материали. Благодаря за възможността да присъствам на обучението“.

„Хареса ми организацията; задълбочените знания на екипа, както и отношението им към нас като участници“.

„Добре структурирано; посочват акценти в обучението по предприемачество и икономически дисциплини; висок професионализъм; много допълнителни и полезни материали“.

Ежегодно Стопанският факултет организира обучение за учителите по предприемачество и икономически дисциплини и чрез различни инициативи подпомага целогодишно работата на колегите.