Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Студентите и предприемачеството - с г-жа Жюстин Томс и г-жа Поли Козарова: 27 март 2013, зала 420

   

22.03.2013

Студентите и предприемачеството

27 март 2013, зала 420 на Стопанския факултет

 

 

 

На 27 март 2013г. от 18.30 ч. в зала 420 на Стопанския Факултет на СУ “Св. Климент Охридски” г-жа Жюстин Томс и г-жа Поли Козарова ще говорят за студентското предприемачество – възможно ли е то днес и сега в България, и какво е необходимо за успешен студентски start up. Жюстин и Поли ще представят на студентите своята книга „Основи на успешния бизнес. Тук и сега“ и ще се радват да разберат нагласите им за основаване на собствен бизнес.

Жюстин Томс е собственик и мениджър „Бизнес развитие“ в компания „ABC Design & Communications“, интернет предприемач, академичен преподавател и автор на 9 книги в областта на интернет технологиите и бизнес управлението. Жюстин ръководи фондация „Бг сайт“, която от 14 години провежда популярния ежегоден конкурс за най-добър български сайт.

Поли Козарова е мениджър „Бизнес развитие“ в компания „СМ Консулта“, маркетингов експерт с над 15 годишен опит в ИТ бизнеса и съавтор на един от най-идвестните блогове на бизнес тематика в България „Маркетинг Буркан“.

През декември 2012г. издателство „Сиела“ отпечатва първата съвместна книга на Жюстин и Поли „Основи на успешния бизнес. Тук и сега“, предназначена за начинаещи предприемачи и млади мениджъри. В нея Жюстин и Поли в непринуден и практичен стил разглеждат всички важни аспекти за създаването и развитието на успешен бизнес – юридически въпроси, партньорства, човешки ресурси, маркетинг, бизнес процеси, проекти, и представят опита на 10 успешни български предприемачи.

Студентска томбола : Трима от студентите, които изпратят кратко есе на една от следните теми „Предприемач или служител?“ или „Моята start up идея“, ще получат безплатно копие от книгата „Основи на успешния бизнес. Тук и сега“ и възможност да публикуват свой авторски пост в блога „Маркетинг Буркан“. Жюстин и Поли очакват есетата ви на е-мейл jtoms@abcbg.com до 26 март 2013г.

Място на срещата: Зала 400 на Стопански Факултет, СУ “Св. Климент Охридски”, бул. “Цариградско Шосе” 125, бл. 3

 

Събитието във Фейсбук