Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Студенти от Стопанския факултет посетиха за четвърта поредна година офиса на Адидас България

   

16.01.2020

 

 

На 16.01 за 4-а поредна година офисът на Адидас България отвори врати за студентите на ас. Анна Вдовичина от Стопанския факултет. Колегите от 1-и курс, специалност „Стопанско управление“ с немски език се срещнаха с представители на различни отдели(финанси, маркетинг, търговия на едро) в организацията, които споделиха кариерната си история, разказаха за работното си ежедневие и вдъхновението да си част от екипа на водеща световна спортна марка.

 

1

 

„От кухнята“ студентите научиха повече за историята на създаване немската компания, критичните етапи от развитието ѝ, както и за ценностите, структурата, партньорствата с известни личности и проектите, насочени към устойчиво развитие и корпоративна социална отговорност.

 

2

 

Посещението завърши с представяне на „Adidas Runners Sofia“ инициативата, която е част от глобалната стратегия на компанията към изграждане, подпомагане и развитие на общности на бегачи/активно спортуващи хора в различни градове по света.