Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Стопанският факултет организира обучение за учители по предприемачество, технологии и икономически дисциплини

   

03.10.2023

 

На 28 септември т.г. по покана на Регионалното управление на образованието – София град, проф. д.н. Цветан Давидков участва в годишната среща с учители по предприемачество, технологии и икономически дисциплини. Инициативата е част от политиката на Стопанския факултет да подпомага учителите за повишаване качеството на учебния процес.

Screenshot 2023-10-03 120228

Всяка година Стопанският факултет организира обучение за учителите по предприемачество и икономически дисциплини и чрез различни инициативи подпомага целогодишно работата на колегите учители. В периода 6-8 октомври т.г. в Стопанския факултет ще се проведе тазгодишното обучение. В него ще участват преподаватели от катедра „Стопанско управление“.

Същевременно, започна работа създаденият наскоро Национален университетски център за творчество иновации (НУЦТИ). Центърът ще подпомага процеса на създаване на подходящи формати за въвличане на учителите и заинтересованите партньори в съвместни проекти – целта е да се развива творческият и иновативен потенциал на децата и учениците. Стопанският факултет е активен участник със значителен принос за развитието на НУЦТИ.