Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Стопанският факултет назначи четирима души по Националната програма „Млади учени и постдокторанти“

   

02.04.2021

 

Недко Косев, експерт в Комисията по енергийно и водно регулиране и докторант към катедра „Икономика“, и Линлин Ма, докторант в катедра „Стопанско управление“, спечелиха конкурса за „млади учени“ (R1) и са назначени от 1 април 2021 г.

mon_reference

Д-р Мартина Арабаджиева и д-р Илия Атанасов спечелиха конкурса за постдокторантски позиции. И двамата са участници в предишните две издания на програмата „Млади учени и постдокторанти“.

Целта на националната програма е да подпомогне млади хора с капацитет за научноизследователска работа да ориентират изследванията си в международно разпознаваеми издания и форуми (индексирани в Web of Science и Scopus). За трети път Стопански факултет назначава млади учени и постдокторанти.

В миналото на такива позиции са били и следните колеги: гл.ас. д-р Божидар Недев, гл.ас. д-р Иван Ангелов, ас. Мария Трифонова от Стопански факултет, доц. д-р Даниела Георгиева от МВБУ, д-р Здравка Андонова, журналист във в-к „Дневник“ и Киара Кастело (Италия).