Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Софийска работилница за иновации в парньорство със Стопанския факултет - 29-31 март 2019

   

22.03.2019

 

Софийска работилница за иновации ще решава важни за градовете проблеми

 

 

В периода 29-31 2019 г. март в Софийска градска художествена галерия ще се проведе работилница за иновации - част от пилотния проект на Съвместния изследователски център на Европейската комисия „Науката среща регионите/парламентите“.

 

​Столична община, в партньорство със Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски “, Асоциация за развитие на София и „Зелена София" предлагат за обсъждане три сложни и значими градски предизвикателства пред София и други градове. Целта е да се съберат мненията и идеите на различни групи от обществото и да се стигне до решения, които биха могли да се приложат на практика.

 

Методологията на работилницата за иновации се основава на факта, че когато се съберат на едно място хора с различен профил и интереси има голяма вероятност да достигнат до ефективни решения по зададените проблеми.

 

За повече информация и регистрация посетете страницата на събитието: https://www.innocampsofia.net. Местата са ограничени, не пропускайте да се регистрирате.

 

Събитието във Фейсбук