Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Онлайн уебинар с Европейския университетски институт във Флоренция

   

13.01.2021

 

В петък, 15-и януари, ще се проведе онлайн уебинар с Европейския университетски институт във Флоренция. Студентите от магистърски програми и други подходящи кандидати ще могат да научат повече за докторантската програма на Европейския университетски институт (European University Institute - ЕUI), като говорят директно с преподаватели и изследователи от Института.

EUI-graduation

След кратко въведение участниците ще могат да задават въпроси относно докторантурата, животът във Флоренция и всичко, което касае EUI. Повече информация относно програмата можете да намерите тук.

Говорители: Андреа Ичино, професор в Департамента по икономика на EUI, и Алис Доминичи, изследовател в Департамента по икономика на EUI.

Как да участвате: Заинтересованите студенти са поканени да се регистрират, като попълнят Wufoo формуляр. След успешното попълване на формуляра, участниците ще получат имейл с линк към платформата Zoom, където ще се проведе уебинара.