Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / На 14 октомври ще се проведе събитието „Левчето“ в партньорство с „AIESEC България”

   

02.10.2023

 

„Левчето” – събитието за млади хора, целящо да повиши финансовата им грамотност, организирано от младежката организация „AIESEC България”, ще се проведе за 11-а поредна година. Тази година стартът ще бъде даден на 14-и октомври в 10 часа в Софт Уни. Стопанският факултет е традиционен партньор на инициативата от самото ѝ създаване.

Screenshot 2023-10-02 151523

Темата на тазгодишното издание на събитието е „Знанието е твоята суперсила 2023!“. Тя цели да ще развие уменията ти да инвестираш, спестяваш и управляваш финансите си. По традиция в откриването на събитието ще се включи и деканът на Стопанския факултет на СУ доц. д-р Атанас Георгиев с информация за най-новите инициативи на факултета в областта на финансите и с пожелание за успех към всички отбори.

Чудиш ли се защо заплатата ти изчезва за седмица? Може би някой тайно харчи парите ти вместо теб? Или пък се питаш в какво точно да инвестираш, за да живееш по-добре?

Богатите хора в историята със сигурност не са имали суперсили. Те са имали знания, такива, каквито ние искаме да ти дадем на „ЛЕВЧЕТО“!

Какво да очакваш от „Левчето“?

  • Лекции на теми от финансовия свят;
  • Панелна дискусия с професионалисти в сферата;
  • Инвестиционна симулация, на която ако си от тримата участници с най-голямо портфолио в края на играта, ще спечелиш парична награда;
  • Страхотни емоции с готини хора!

Ако желаеш да обогатиш знанията си за финансите, „Левчето“ е мястото за теб!

Големият домакин на тазгодишното издание е „Finance academy“, така че заповядай на 14-ти октомври от 10 ч. в СофтУни, на адрес бул. „Александър Малинов“ 78.

Регистрирай се напълно безплатно тук.

Screenshot 2023-10-02 151436