Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Личният бранд, който всички желаят - семинар с проф. Рут П. Стивънс от NYU Stern

   

11.10.2023

 

На 24 октомври 2023 г. от 16:00 часа, в Стопанския факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“, ще се проведе семинар, посветен на важната тема за личния брандинг – „Личен брандинг - как да се отличите“.

Темата за развиването на уникален личен бранд предоставя на участниците възможността да се отличат, независимо дали става въпрос за тяхната професионална кариера, или за личния живот. В рамките на семинара участниците ще научат основните стъпки за идентифициране и насърчаване на своя уникален личен бранд.

Събитието ще бъде водено от професор по маркетинг от New York University Stern School of Business - Рут П. Стивънс, която разполага с богат опит и знания в областта на маркетинга и брандинга. Професор Стивънс ще представи трите ключови компонента на развитието на личен бранд и ще предостави конкретни тактики, които могат да помогнат на участниците да популяризират своя бранд сред хората, които играят важна роля за техния успех. Семинарът ще бъде структуриран като интерактивна работилница, където всеки участник ще получи обратна връзка относно своя брандинг план и набор от идеи за конкретни действия.

Рут П. Стивънс,

Участниците ще придобият ценни знания по следните ключови точки:

  • значението на личния бранд както за студентите, така и за професионалистите;
  • трите ключови елемента на успешния личен бранд;
  • идентификация на уникалната бранд позиция;
  • избор на пет ефективни тактики за комуникация на своя бранд.

Събитието ще се проведе на английски език, а местата са ограничени до капацитета на залата. Желаещите да участват, е необходимо да направят предварителна регистрация и да очакват потвърждение.

Регистрационна форма.