Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Константин Занков ще гостува на студенти от Стопанския факултет с лекция за ефектите от COVID-19 върху ресторантите и хотелите

   

27.05.2020

 

 

Във връзка с проект, по който работят студентите от I курс, специалност Стопанско управление с немски език, в дисциплина „Einführung in die BWL“ под ръководството на ас. Мария Трифонова, имаме удоволствието да посрещнем като гост-лектор в нашите виртуални класни стаи Константин Занков, основател на маркетинг и консултантската компания Travel Mind, както и управител на хотел и ресторант.

 

KZankov

 

Благодарение на повече от 12-годишния си опит в мениджмънта на различни бизнеси в туристическия сектор, той успява да види всичките му страни. Като бизнес консултант и обучител през последните 10 години работи успешно с множество туристически брандове от страната и света.

 

В рамките на лекциите на 28 май, Константин Занков ще представи пред студентите трудностите и възможностите, които COVID-19 създава в секторите на ресторантьорството и хотелиерството, а те ще имат възможност да зададат своите въпроси във връзка с възложения им проект.