Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Иван Господинов от „Образование без раници“ ще е гост-лектор за студентите от I курс в Стопанския факултет

   

26.05.2020

 

 

Във връзка с проект, по който работят студентите от I курс, специалност Стопанско управление с немски език, в дисциплина „Einführung in die BWL“ под ръководството на ас. Мария Трифонова, имаме удоволствието да посрещнем като гост-лектор в нашите виртуални класни стаи Иван Господинов, председател на сдружение „Образование без раници“. Сдружението подпомага дигитализацията на българските училища, като предоставя достъп на български език до най-голямата безплатна образователна платформа в света – Khan Academy, като подготвя учители за работа с всички безплатно-достъпни дигитални инструменти.

 

lekcia

 

Иван Господинов е завършил бакалавърска степен по философия и социални науки в Universität Leipzig, завършил е магистратура в Единбург, а в момента е докторант в Katholische Universität Eichstätt-Ingolstadt.

 

Той ще представи пред студентите трудностите и възможностите, които COVID-19 създава в сектора на образователните услуги, а те ще имат възможност да зададат своите въпроси във връзка с възложения им проект.

 

Лекцията ще се проведе в петък, 29.05., от 17:00 ч. Линк за достъп можете да получите от ас. Мария Трифонова: mgtrifonova@feb.uni-sofia.bg.