Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Гост-лекция на Кирил Илиев по Фасилити мениджмънт

   

16.12.2016

 

На 15 декември, гост-лектор в магистърската програма „Икономика и управление в енергетиката, инфраструктурата и комуналните услуги“ беше Кирил Илиев, управител на „Гео Фасилитис” , дъщерна компания на „Геотехмин“ .

thumbnail_IMG_20161215_183801

Кирил Илиев изнесе лекция на тема „Модерните технологии и работното място“. Основен акцент в лекцията на г-н Илиев бе как модерните технологии не винаги подпомагат управлението и поддръжката на сградния фонд. Той разказа какви са рисковете, свързани с използването на технологиите, както и какви допълнителни изисквания има към фасилити мениджъра и какви неудобства създават те. Въпреки това, използването на модерните технологии са незаменими в ежедневната работа на всеки фасилити мениджър.

Кирил Илиев е бил регионален мениджър в най-старата компания за фасилити мениджмънт във Великобритания. Отговарял е за регион от 9 държави от Балканския полуостров и ОНД по проект с голям международен клиент.

Като пропърти мениджър е управлявал имотите в България на третия по големина фонд за недвижими имоти за ЦИЕ – CA Immo. Има опит като консултант при преструктурирането на ФМ отдела на Е.ОН България.