Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Европейският Потребителски Център отвори гостоприемно врати за посещението на студентите от 1-ви курс, специалност "Стопанско Управление" с немски език

   

24.02.2017

 

 

Европейският Потребителски Център отвори гостоприемно врати за посещението на студентите от 1-ви курс, специалност "Стопанско Управление" с немски език в Стопански Факултет на СУ. В рамките на визитата, директорът на Центъра, Игнат Асенов представи дейността на ЕПЦ България и екипа в помощ на потребителите. Акцентите в дискусията, водена от Арсенов бяха онлай търговията и по-специално правото на връщане в рамките на 14 дни, както и гаранциите и рекламациите, на които имат право потребителите.

Младежите обсъждаха и конкретни казуси от собствения им опит като потребители и получиха полезни съвети какви за начините, по които могат да изискат и да се борят за правата си при възникнала спорна ситуация с търговец. Трима от студентите получиха и казуси, върху разрешаването на които да работят в рамките на 10 дни. Справилите се най-добре със задачата ще бъдат наградени със стаж в ЕПЦ България и участие в някои от инициативите на организацията.

thumbnail_Student visit%40ECC