Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Единственият финтех хакатон в България – From Zero To Fintech – стартира на 18 март

   

28.02.2023

 

За трета поредна година Българската Финтех Асоциация и Стопанския факултет, с подкрепата на КФН, Министерство на финансите, Иновативна София и Европейската комисия ще проведат най-успешния финтех хакатон в България – From Zero To Fintech. Тази година хакатонът ще се проведе между 18 и 26 март в хибриден формат в София.

Fintech Hackathon - BANNER 2023

Всички желаещи, с интерес към дигиталните финанси и иновациите, които искат да реализират своя бизнес план или да предизвикат своите умения, могат да се регистрират напълно безплатно. Хакатонът ще се провежда изцяло на английски език, а участниците ще имат възможността да присъстват на семинари и уъркшопи, както и да представят своите идеи и да работят с ментори – едни от най-добрите специалисти в областта на маркетинга и продажбите, инвестициите, правото и регулациите във финтех областта.

След представянето на всички проекти, жури ще отличи трите най-добри сред тях, като наградите ще бъдат под формата на подпомагане на бизнес проектите и пускането им на пазара.

Краен срок за регистрация: 17 март 2023 г.