Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / 3 юли: Представяне на Лятно онлайн училище „Бизнесът като партньор за правата на детето“

   

30.06.2020

 

 

УНИЦЕФ България и Стопанският факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ Ви канят на представяне на Лятното онлайн училище „Бизнесът като партньор за правата на детето“, което ще се проведе на 3 юли от 11.30ч онлайн.

 

Специален гост на събитието ще бъде д-р Джейн Муита, официален представител на УНИЦЕФ в България. Тя ще представи лятното училище заедно с декана на Стопанския факултет доц. д-р Атанас Георгиев и с д-р Марина Стефанова, консултант на УНИЦЕФ по програмата “Business for Results”.

Можете да посетите събитието чрез регистрация на следния линк.

 

 

Summer_School_UNICEF_FEBA

 

Програмата на Лятното онлайн училище е насочена към мотивирани студенти, проявяващи интерес към придобиване на практически умения в областта на защита правата на детето, корпоративната отговорност (КСО), социалните инвестиции, иновации и предприемачество. Участниците ще се потопят в работата на УНИЦЕФ за ангажиране на правителствата, компаниите и гражданското общество да поставят правата на децата в основата на своите програми за устойчиво развитие.

 

То ще се проведе в периода 26-28 август 2020 г, а срокът за кандидатстване е 15 август.

 

Повече за инициативата можете да прочетете тук.

 

За да заявите участие, моля, попълнете следния формуляр.