Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Инициативи с бизнеса / Екипът на Кариерния център на Стопанския факултет и „Experian България“ продължават работа в посока развитие на практическите умения на студентите

   

12.07.2023

 

За втора поредна година под ръководството на Дамян Илиев – мениджър „Финанси“ в екипа на „Experian България“, и на доц. д-р Боряна Богданова – зам.-декан на Стопанския факултет, студентите, посещаващи курса „Количествени методи във финансите“, имаха възможността да работят в продължение на три седмици върху три реални бизнес казуса.

Screenshot 2023-07-12 155912

Презентациите се проведоха на място в офиса на „Experian България“. Всеки екип имаше на разположение 30 минути, за да представи основните резултати от проведения анализ и да защити решението си пред петленното жури, в състав: Дамян Илиев; доц. Боряна Богданова; Ивани Иванова (Senior Financial Analyst, FP&A); Ванеса Димитрова (Finance Assistant, FP&A); Емилиян Иванов (Senior Service & Billing Executive); Пламен Пенков (Accounts Receivable Supervisor). Студентите от най-високо оценения екип получиха специални подаръци, осигурени от екипа на компанията, както и ваучери за Ozone.bg – български сайт за техника и книги.

Ръководството на Стопанския факултет благодари на екипа на „Experian България“ за времето, енергията и подкрепата в осигуряването на модерно и висококачествено практическо обучение и през тази академична година.