Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / За студентите - Актуално / Стажове, стипендии и конкурси / Стопанският факултет е партньор на конкурса за млади HR таланти "HR в действие 3"

   

10.01.2017

 

 

 

След успеха на първите две издания на конкурса за млади HR таланти "HR в дейстие", сега ще се проведе неговото трето издание. Но правилата вече са различни... Забравяме за казусите на хартия, забравяме за писането на решения! Хвърляме ви в дълбоките води, за да видим кои от вас ще изплуват първи!

 

"HR в действие" за студентите
Благодарение на първите две издания на конкурса 48 студенти получиха възможност за практика в HR отделите на различни компании. Част от тях останаха на работа в компаниите след изтичането на практиките им.

Участието в проекта обаче носи ползи не само на победителите, а и на всички участващи студенти. По време на финалното събитие те ще бъдат наблюдавани не само от представителите на компанията, която са избрани, а и от всички останали компании, участващи в проекта. Това увеличава шансовете, ако се представите добре, да получите възможност за бъдещи взаимоотношения с някоя от компаниите.

 

"HR в действие" за компаниите
Всеки HR професионалист знае, че никак не е лесно да намери амбициозни млади хора, готови да се присъединят към компанията му. "HR в действие" дава на участващите в проекта компании уникалната възможност да видят "в действие" знаещи и можещи млади хора, мотивирани да се присъединят точно към вашата компания. Не пропускайте този шанс!

 

Скок в дълбокото!
HR в действие 3 има една цел - да ангажира още компании и да привлече още студенти! Ако не се страхувате да скочите в дълбоките HR води - HR в действие 3 ви очаква!

 

КАНДИДАТСТВАЙТЕ

(3 януари 2017 г. – 3 февруари 2017 г.)