Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / За студентите - Актуално / Стажове, стипендии и конкурси / Мемориален фонд „Д-р Илко Ескенази” към Международна фондация „Св. Св. Кирил и Методий” обявява национален конкурс за присъждане на награда „Д-р Илко Ескенази”

   

06.02.2019

 

Fondation_Kiril_Metodii_logo_DLiYj1Ek

 

 

Мемориален фонд “Д-р Илко Ескенази”

обявява

Петнадесети годишен конкурс

за присъждане на

Награда “Д-р Илко Ескенази”

 

Мемориален фонд „Д-р Илко Ескенази” към Международна фондация „Св. Св. Кирил и Методий” обявява национален конкурс за присъждане на Награди „Д-р Илко Ескенази” – за право и икономика.

Мемориалният фонд бе създаден в края на 1994 година в памет на д-р Илко Ескенази за неговите големи теоретически, законодателни и практически приноси в цялостния процес на присъединяването на България към Европейския съюз, както и в памет на неговите усилия за подпомагане творческото развитие на талантливите млади хора, работещи в тази област.

Конкурсът има за цел да отличи по един писмен труд в областите „Право” и „Икономика”, свързан с членството на България в ЕС.

Той е предназначен за юристи и икономисти, ненавършили 35 години към 01.01.2019 година, както и за студенти в юридическите и икономическите специалности.

Наградният фонд е 5000 лева, разпределен за специалностите „Право” и „Икономика”.

 

На сайта на Международна фондация „Св. Св. Кирил и Методий” – www.cmfnd.org, Програми, Фонд „Д-р Илко Ескенази”, Правилник – ще намерите подробна информация за условията за кандидатстване. Ако имате въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нас на тел.: 02 943 00 01 или на ел.поща : nina@cmfnd.org.