Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / За студентите - Актуално / Стажове, стипендии и конкурси / Лятно училище по информационни технологии: между 24-ти юли и 4-ти август в Полша ( Gliwice (c.a. 30 kilometers from Katowice))

   

12.06.2017

 

poland-plawniowice-palace

 

 

Тази година между 24-ти юли и 4-ти август в Полша ( Gliwice (c.a. 30 kilometers from Katowice)) ще се проведе лятно училище по информационни технологии за студенти на възраст между 18 и 21 години. Обученията ще бъдат на английски език и в тях ще се включат студенти от цяла Европа. Настаняването на студентите ще бъде в стаи по двама. Ако се организирате в двойка ще ви бъде най-комфортно. Всички разходи са за сметка на организаторите ( вкл. разходите за пътуване).

Ако искате да се включите в това обучение пишете не по-късно от 18 юни 2017 на адрес netov@feb.uni-sofia.bg, като в писмото напишете трите си имена, мобилен телефон за връзка с вас и кратък текст на английски език в който обясните защо искате да се включите в това обучение. Мотивите ви могат да бъдат свързани с желание да започнете работа в сектора на информационните технологии, завършени курсове по програмиране и други подобни …

Към писмото приложете и CV - https://europass.cedefop.europa.eu/bg/documents/curriculum-vitae/templates-instructions