Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / За студентите - Актуално / Стажове, стипендии и конкурси / Конкурс за стаж в Информационния център на ЕС

   

04.01.2017

flag_yellow_low

Information Centre of the EU

 

Информационният център на ЕС приема на едномесечни стажове студенти от специалностите Eвропеистика, Право, Международни отношения, Политология, Публична администрация, Икономика, Стопанско управление, Културология и други подобни специалности обучаващи се в български или чуждестранни университети.

Добро владеене на английски език е задължително условие за кандидатите.

За да бъде разгледана кандидатурата за стаж в Информационния център на ЕС, студентът трябва да представи следните документи:

- Европейски формат на автобиография;

- Мотивационно писмо: в него студентът трябва да посочи и месеца през 2017г., в който би желал да стажува в Информационния център.

Документите трябва да бъдат изпратени по e-mail на адрес: infocentre@evropa.bg в срок до 31 януари 2017 г.

Стажантската програма е с образователна цел, като на взелите участие в нея студенти ще бъде издаден сертификат в края на програмата.

Центърът не предлага заплащане на стажа.

 

За въпроси и допълнителна информация във връзка със стажа, студентите могат да се обръщат към екипа на Информационния център на телефони +359 2 933 52 58 и +359 2 933 52 37, както и по имейл: infocentre@evropa.bg