Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / За студентите - Актуално / Стажове, стипендии и конкурси / АФА: СТАЖАНТ ОДИТОР

   

29.05.2017

1

 

АФА е най-голямата консултантска и одиторска фирма с българско участие, създадена през 1991 г. Предоставя услуги в сферата на одита, корпоративните финанси, бизнес консултирането, счетоводството, обработката на работни заплати и администриране на персонала, данъчните услуги и специализирани обучения. Екипът на АФА се състои от над 100 професионалисти в различни професионални направления, много от които с дългогодишен опит в бизнес консултирането. АФА е символ на високо качество и професионализъм към клиентите, професионалната общност и държавните институции.

Ние вярваме, че нашите амбициозни планове, цели и идеи могат да бъдат постигнати чрез привличане на талантливи млади специалисти, които носят със себе си ентусиазъм, упоритост и решимост. Ние сме добри в това, което правим, защото за нас е приоритет да влагаме в обучението, професионалното развитие и удовлетвореност на екипа си.

 

Изберете правилното място за вашата одиторска кариера!

 

 

2