Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / За студентите - Актуално / Календар Магистри / Плащане на семестриални такси чрез СУСИ – 2017/2018 летен, редовно обучение

   

01.02.2018

 

taksi_reference

 

Стартира кампанията в СУСИ за плащане на семестриалните такси за РЕДОВНО обучение за летния семестър на 2017/2018 учебна година. Кампанията ще бъде достъпна от студентския профил в периода 02.-23. 02. 2018 г. При нея се използва системата за разплащане на ePay/EasyPay. При такова плащане отпада необходимостта от получаване на печат за платена такса в студентската книжка. Остава, обаче, необходимостта от записване в отдел "Студенти".

За извършване на плащането операторът Ипей АД начислява съответни такси.

Кампанията не важи за новоприетите от този летен семестър студенти. Те трябва да заплатят семестриалната си такса по някой от останалите възможни начини.

Забележка: Кампанията е видима и за студентите задочно обучение, но тяхното записване вече приключи. Студенти задочно обучение не трябва да плащат таксата си, освен ако предварително не са уточнили, че ще бъдат записани. За студенти задочно обучение, платили след 01.02.2018 г., които не бъдат записани, не се гарантира връщане на таксата.

 

Подробна информация

 

При проблеми, свързани с плащането чрез СУСИ, моля обръщайте се към администраторите на СУСИ за вашия факултет.

 

Годишни такси за учебната 2017/2018 г.