Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Специалности / Магистърски програми / Новини от магистърската програма Моделиране на големи данни в бизнеса и финансите (Business Analytics) / Церемония по връчване на сертификати за успешно преминат курс за следдипломна квалификация в Стопанския факултет

   

04.07.2018

 

Церемония по връчване на сертификати за успешно преминат курс за следдипломна квалификация в Стопанския факултет

3

Завърши успешно курсът Въведение в R: предварителна обработка на данни с елементи на приложен статистически анализ, организиран от Центъра за образователни услуги на СУ „Св. Климент Охридски“ за тринадесет служители на GemSeek. Учебното съдържание на курса е разработено от доц. Боряна Богданова в тясно сътрудничество с Мартин Димов, директор на направление „Data Science“, GemSeek.

4

Занятията се проведоха в обновената зала 308 на Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ в рамките на пет последователни седмици, след което всеки от курсистите разработи и предаде приложен курсов проект, за който получи индивидуална обратна връзка.

2

Всички курсисти завършиха успешно курса и получиха своите сертификати на церемония в Аулата от доц. Теодор Седларски, директор на Центъра за образователни услуги на СУ „Св. Климент Охридски“ и декан на Стопански факултет.

1

 

СНИМКИТЕ ВЪВ FLICKR