Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / TELUS International с кариерен щанд в Стопанския факултет

   

23.01.2024

 

На 16-ти януари TELUS International гостува на Стопанския факултет към СУ „Св. Климент Охридски“ с щанд в централното фоайе на факултета. Студентите имаха възможност да се запознаят с представители на компанията, да получат кариерни съвети, както и да научат повече за актуалните професионални възможности, които TELUS International предлага.

Career corner SU - Fac.of Economics - 16.01.24

TELUS International е иноватор, който създава, изгражда и предоставя следващо поколение дигитални решения на редица световни брандове в областта на обслужването на клиенти.

С екип от над 4500 души в София и Пловдив, TELUS International Bulgaria е най-големият работодател в Customer Experience (CX) индустрията и Business Process Outsourcing (BPO) сектора в България. Общо служителите на глобално ниво наброяват над 72 000.

Компанията предлага възможност за дистанционна работа, гъвкаво работно време и проекти в областта на финтех, хайтек, туризъм, здравеопазване и гейм индустрията.

Screenshot 2024-01-23 114724