Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Стопанският факултет организира едногодишно обучение за учители по технологии и предприемачество

   

18.12.2023

 

Въз основа на договор между Министерството на образованието и науката и Софийския университет „Св. Климент Охридски“, Стопанският факултет организира едногодишно обучение за учители за придобиване на професионално-педагогическа специализация „Учител по технологии и предприемачество“. В курса участват тринадесет учители от цялата страна.

Screenshot 2023-12-18 130446

На 16-ти и 17-ти декември в Стопанския факултет се проведоха първите очни занятия по „Предприемачество и технологии“, с ръководител на курса проф. д.н. Ц. Давидков; „Създаване на добра педагогическа практика“ с ръководител на курса проф. д.н. Р. Пенкова; „От Обучение 4.0 към обучение 5.0. Информационни и комуникационни технологии в обучението и работа в дигитална среда“ с ръководител на курса проф. д-р Н. Велинова-Соколова. В преподавателския екип участват също колегите доц. д-р Т. Ялъмов; доц. д-р О. Ведър; доц. д-р Ия Петкова; доц. д-р С. Цветанска.

Screenshot 2023-12-18 130845