Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Седмица на PwC в Онлайн Стопански факултет

   

10.05.2021

 

Екипът на Кариерния център на Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ стартира онлайн инициатива в подкрепа на кариерното развитие на студентите и възпитаниците на факултета. В периода март-юни 2021 г. се провежда поредица от кариерни събития в Онлайн Стопански факултет.

Картина1

В седмицата 17-21 май екипът на PwC организира поредица от събития за студентите на Стопанския факултет на СУ. На 17 май от 11:00 до 12:30 ч. ще се проведе информационна среща, в рамките на която студентите ще имат възможност да научат повече за PwC България и PwC Global, за кариерните възможности и процесът по дигитално наемане на служители, както и да се докоснат до атмосферата и екипната работа в компанията. Събитието ще завърши с изненади и подаръци.

На 21 май от 10:00 до 14:00 ч. студентите и възпитаниците на Стопанския факултет ще имат възможност за индивидуални срещи с представители на екип „Човешки ресурси“ на PwC, където ще могат да зададат своите въпроси и да получат повече информация за предстоящи събития и инициативи на компанията.