Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Събитие FinTech Career Day като част от „Кариерно ориентиране: Срещни се с бизнес лидерите в България“ на 21 ноември

   

15.11.2023

 

В сътрудничество с Българската финтех асоциация Стопанският факултет на Софийския университет има удоволствието да обяви предстоящия FinTech Career Day 2023! Всички студенти в ОКС „Бакалавър“ и ОКС „Магистър“, както и за наскоро завършили със страст към на финансите и технологиите, са добре дошли.

Събитието ще се проведе на 21 ноември 2023 г. в Стопанския факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ от 15:30 ч. до 20:00 ч.

Fresh Purple White Career Day Seminar Instagram Post (29.7 x 21 cm)

Защо да участвам?

  • Ще имате възможността да се срещнете с представители на водещи финтех компании като Paysafe, Paynetics, Credissimo, IRIS Solutions, NOTO, RYVYL, Cashwave.
  • Експо зона – свържете се с представители на всяка компания, придобивайки представа за техните проекти, ценности и работна култура.
  • Панелни дискусии – подобрете разбирането си за индустрията чрез различни сесии, в които ще научите от първа ръка за иновативните проекти и целите на всяка участваща компания.

Програма:

  • от 15:30 ч. до 18:30 ч. в централното фоайе на Стопанския факултет ще се проведе финтех кариерен форум с осемте компании участници в събитието, като езиците, на които ще може да комуникирате с техните представители, са български и английски.
  • паралелно от 16:00 ч. до 18:00 ч. в зала 401 ще има специализирани фирмени презентации и дискусии с представители на компаниите на български език
  • от 18:30 часа ще има нетуъркинг и коктейл във фоайето на втория етаж на факултета.

Независимо дали търсите стажове или проучвате възможности за работа след дипломирането си, Fintech Career Day 2023 е вашата врата към бъдещето.

Необходима e предварителната регистрация, за да участвате: https://bitly.ws/32oUq.