Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Програма на събитието „Кариерно ориентиране: Срещни се лице в лице с бизнес лидерите в България“ на 20 и 23 ноември

   

15.11.2023

 

Кариерният център на Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ кани всички първокурсници на факултета се срещнат лице в лице с представители на бизнеса, за да разберат какви са изискванията на пазара на труда, какви условия се предлагат за студенти, възможностите за израстване в различните професионални направления, техните специфики, както и какви компетентности се търсят в бизнес средата. Добре дошли са и всички останали заинтересовани студентите на Стопанския факултет.

1

Какво да очаквате:

В събитието ще имате възможността да се срещнете и да проведете разговор с представители на бизнеса в обособени тематични кътове. Сферите и съответните компании участници, с които ще можете да се запознаете са:

  • счетоводство и одит – PwC и Deloitte,
  • финанси и банки – Experian и Postbank,
  • аутсорсинг – Indeavr, Telus и Bulgarian Online Research
  • управление, човешки ресурси и маркетинг – Cargill, Regiocom, Kaufland, Fantastico Group, Cargo-partner

За финтех сферата ще се проведе отделно събитие на 21 ноември, за което можете да научите повече ТУК.

Припомняме, че събитието „Кариерно ориентиране: Срещни се лице в лице с бизнес лидерите в България“ ще се проведе в зали 401 и 411 на Стопанския факултет за студентите в 1-ви курс, както следва:

  • 20 ноември (понеделник) от 16:15 до 18:15 ч. за специалност „Бизнес администрация“ с английски език.
  • 20 ноември (понеделник) от 18:15 до 20:15 ч. за специалност „Счетоводство финанси и дигитални приложения“, „Бизнес администрация“ с немски и френски език и „Икономика и финанси“ с френски език.
  • 23 ноември (четвъртък) от 16:00 ч. до 18:00 ч. за специалност „Икономика и финанси“ с английски език.

Тъй като Стопанският факултет обучава и чуждестранни студенти, работните езици на събитието ще бъдат български и английски.